ELKÖLTÖZTÜNK!


Új címünk: 1131 Budapest, Gyöngyösi utca 82-84.
Ügyfél bejárat a Béke utca 135. felől.

Megértésüket köszönjük!


Vásárlási feltételek

Így válasszon töltőt
A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai
A szerződés, rendelési folyamat
Szállítás, fizetés és teljesítés feltételei
Jótállás, szavatosság, garancia
Jogérvényesítés
Az elállás joga
Szerzői jogok és hivatkozások
Egyéb feltételek
Cégadatok

 

Így válasszon töltőt

Hasonlítsa össze a meglévő töltőt a weboldalunkon találhatóval. A paraméterek között a csatlakozó méretnél találhatja a csatlakozó külső és belső méretét. Gondosan nézze át a paramétereket, mert egy azon márkán belül, még azonos Volt és Amper esetében is előfordulhat többféle csatlakozó méret, és amennyiben ez eltér az Ön laptopjától, nem fogja tudni használni.

Ez után a Volt és Amper értéket vizsgálja meg, a feszültségnek (V) egyeznie kell a korábban használt töltőével. Az áramerősség (A) lehet nagyobb, vagy ugyanannyi, mint a megadott, de kevesebb nem, mert meghibásodáshoz vezethet.


 

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

A sys-power.hu webáruházban eladásra kínált termékek képezik a vállalkozó és a vásárlók közötti szerződés tárgyát. A vásárolni kívánt termékek tulajdonságait és jellemzőit a konkrét termék leírásában találja meg részletesen.

Kérjük, hogy a termékleírásokat figyelmesen olvassák el, hogy pontosan azt a terméket rendelhessék, melyre szükségük van. Adott esetben kérjék a sys-power.hu segítségét. Adott termékek használata veszélyeket rejthet magában, a termékleírások ebben a tekintetben is segítséget nyújtanak.

A feltüntetett képek helyenként illusztrációk.

A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

A megrendelt termékeket személyesen a telephelyünkön (1131 Budapest, Béke utca 135.) tudja átvenni, kérés esetén azokat kiszállítjuk Önnek.


A szerződés, rendelési folyamat

Megrendelő megrendelése elküldésével a sys-power.hu vásárlójává válik. A megrendelés ügyfélszolgálatunk írásbeli visszaigazolása után tekinthető véglegesnek.

A webáruházban a rendelési folyamat első lépése egy regisztráció, melyhez élő telefonszámot és e-mail címet is kérünk. Megrendeléseket fogadunk e-mailben és telefonon is.

A regisztrációt követően a kiválasztott terméket a "Kosár" ikonnal a kosárba tesszük, mely a bal oldalon mutatni fogja a megrendelt termékek mennyiségét, árát.

Amennyiben mindent kiválasztottunk, a Kosarunkban választhatjuk ki, hogy személyesen az üzletben, illetve házhozszállítással szeretnénk e megkapni a terméket. Itt változtathatunk a mennyiségeken, ilyenkor az "Újraszámol" gombot kell használni. Amennyiben minden rendben van, kattintsunk a "Megrendelés" gombra, amelyről automatikus visszaigazoló levelet küldünk.

Rendszerünk 10percenként frissíti a termékek készletét, ezen idő közben felmerülő készlethiányokért felelősséget nem vállalunk.

Megjelenik a végleges rendelésünk, amennyiben kértünk házhozszállítást, annak a költsége is. A "Fizetendő összesen" a termékek és az estleges kiszállítás végleges ára. Eldönthetjük, hogy kérünk-e értesítést Telefonon vagy E-mailben, amikor a termék átvehető. A "További megjegyzésekben" egyéb információkat adhatunk meg, például mikor jó a házhozszállítás, esetleg több számlára van szükség, stb.

Az adatbeviteli hibák javítására a "Megrendelés" gomb megnyomása előtt van lehetősége. Kérjük nézze át megadott számlázási címét, a megrendelt termékek mennyiségét, árát, típusát.

Adatvédelem: birtokunkba jutott, a Megrendelő azonosításához szükséges adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag a rendelés teljesítéséhez használjuk fel, és semmilyen formában nem adjuk tovább harmadik félnek.

A sys-power.hu elektronikus kereskedelmi szolgáltatásai egyedi jelszóval vehetők igénybe. A jelszó azonosítja a Megrendelőt, használata hitelesen bizonyítja, hogy a megrendelést a Megrendelő megtette. A megrendelést számítógépes rendszerünk rögzíti, arról azonnali visszaigazolást küld. A Megrendelő teljes felelősséget vállal a jelszó kezeléséért, azt harmadik fél részére nem ismerteti. a sys-power.hu nem vállal felelősséget azon károkért, amelyek a jelszó illetéktelen használatával keletkeztek akár a Megrendelőnél, akár harmadik személlyel szemben.

A szerződés, illetve a szerződéskötés nyelve: magyar. A fentiek szerint megkötendő szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, azt a sys-power.hu iktatja, így az a későbbiekben is hozzáférhető lesz.


Szállítás, fizetés és teljesítés feltételei


A kiszállítási díj a rendelt áru mennyiségétől, súlyától független.

 

Atvételi és fizetési módok (Magyarország területén belül):

 

Átvétel a boltban, készpénzes fizetéssel
Átvétel a boltban, előre utalással
Átvétel futártól, készpénzes (utánvétes) fizetéssel (+ 1380 Ft Nettó, 1753 Ft Bruttó)*
Átvétel futártól, előre utalással (+ 1130 Ft Nettó, 1435 Ft Bruttó)

*Az utánvétes küldemények után fizetendő összegeket, a futároknál levő kártyaterminálokon keresztül, bankkártyával is kifizethetik a címzettek

 

Jótállás, szavatosság, garancia


Az 1959, évi IV. törvény A Polgári Törvénykönyvről Magyarországon minden újonnan vásárolt termék esetében 2 évesszavatossági időt biztosít (tartós fogyasztási cikk esetében 3 év), amennyiben fogyasztói szerződés jön létre (amely a gazdasági vagy szakmai tevékenység körén kívül eső célból szerződést kötő személy – fogyasztó – és olyan személy között jön létre, aki (amely) a szerződést gazdasági vagy szakmai tevékenysége körében köti.

A 151/2003. Korm. rendelet alapján a rendelet mellékletében felsorolt tartós fogyasztási cikkekre a sys-power.hu 1 éves jótállási kötelezettséggel tartozik.

Egyes termékek esetében a gyártó a fent említett jogszabályoknál kedvezőbb feltételeket vállal, melyeket a sys-power.hu köteles vásárlói számára is biztosítani. Az egy évesnél hosszabb garancia pontos feltételeit a termékek jótállási jegyén olvashatják. Kérés esetén ezeket feltételeket előre is megismertetjük kedves vásárlóinkkal.

A szavatosság feltételeit a Polgári Törvénykönyv és a 49/2003. GKM rendelet tartalmazza. a sys-power.hu szavatossági kötelezettséggel tartozik, amennyiben az eladott termék a teljesítés időpontjában nem felel meg a jogszabályban vagy a szerződésben meghatározott tulajdonságoknak.

A szavatosság érvényesítésének feltétele, hogy amennyiben a felek a hiba eredetét illetően nem értenek egyet, a fogyasztó kötelezettsége a hiba eredetének bizonyítása (szakvélemény). A teljesítést követő hat hónapon belül vélelmezni kell, hogy a felismert hiba már a teljesítés időpontjában megvolt. Ebben az időszakban a bizonyítás a sys-power.hu kötelezettsége.

Ha a fogyasztó a hibát a szerződéskötés időpontjában ismerte, vagy azt ismernie kellett, sys-power.hu mentesül a szavatossági felelősség alól.

A jótállás feltételeit a már említett 151/2003. Korm. rendelet, a Polgári Törvényköny illetve a szavatossági igényérvényesítéskor is fontos 49/2003. GKM rendelet tartalmazza. Érvényesítésének feltétele a jótállási jegy. Fontos, hogy jótállás esetén a jótállásra kötelezett mindaddig nem mentesül kötelezettségei alól, amíg nem bizonyítja, hogy a hiba nem rendeltetésszerű használat következménye.

Hibás teljesítés esetén a fogyasztó elsősorban — választása szerint — kijavítást vagy kicserélést követelhet, kivéve, ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a sys-power.hu számára a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget.

Ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a sys-power.hu a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének megfelelő határidőn belül, a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül nem tud eleget tenni — választása szerint — megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

Fogyasztói szerződésben semmis az a kikötés, amely e rendelkezésektől a fogyasztó hátrányára tér el. A 17/1999 (II.5.) Korm. rendeletet kiegészült a 213/2008 (VIII.29) Korm. Rendelettel, mely 2008. szeptember 1-től hatályba lépett.


Jogérvényesítés


Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy amennyiben a megrendelt termék megérkezik, az átvétel igazolása előtt ellenőrizze, hogy a terméket hiánytalanul megkapta –e. Kiszállítás esetén máskülönben nehéz bizonyítani az esetleges hiányokat.

Amennyiben termékeinkkel kapcsolatosan minőségi kifogás merülne fel, úgy a jogszabályoknak megfelelően a 49/2003. GKM rendelet által meghatározottak szerint járunk el.

A szavatossági igényeket a vásárlást igazoló bizonylattal tudják érvényesíteni. a sys-power.hu a jogszabály értelmében jegyzőkönyvet köteles felvenni a minőségi kifogásról. a sys-power.hu a jogszabály értelmében törekszik arra, hogy a minőségi hibás termék kijavítását vagy kicserélését 15 napon belül elvégezze.

A minőségi kifogásokkal kapcsolatban kérjük, keresse a fent található elérhetőségeinket.
 

Az elállás joga


A Megrendelő az 17/1999 Korm. rendelet 4. §-a alapján jogosult az áru átvételét követő tizennégy napon belül indokolás nélkül elállni a vásárlástól. Ebben az esetben a sys-power.hu köteles a Megrendelő által kifizetett termék árát haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha a tizennégy napos elállási határidő lejárta előtt a gazdálkodó szervezet a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte, a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogát, ilyen szolgáltatás például a házhozszállítás, a gépösszeszerelés, a szoftver installálás és az egyéb szolgáltatások.

A sys-power.hu követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Egyéb költségek a vásárlót nem terhelik.

A 17/1999 (II.5) Korm. rendelet 5. §-a alapján a Megrendelő nem gyakorolhatja elállási jogát:

- hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta

- olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (pl: kérésre összeállított konfigurációk)

- felbontott szoftvertől (ide tartozik a gépeken található előinstallált szoftvercsomag is) való elállást a törvények értelmében nem tudjuk elfogadni. Ezért kérjük ügyfeleinket, hogy a vásárolt szoftvereket ne bontsák fel, illetve az előinstallált szoftvert  a gépen ne aktiválják / installálják fel, csak akkor,ha már meggyőződtek róla, hogy azt kapták amire számítottak és biztosan nem kívánnak élni elállási jogukkal.

- Amennyiben a 14 napon belüli elállás jogával élni szeretne, kérjük, hogy a termék határidőn belüli visszajuttatása mellett írásban írja le, hogy el szeretne állni a szerződéstől a fenti jogszabály felhatalmazása alapján.
 

Szerzői jogok és hivatkozások


A sys-power.hu weblapján (www.sys-power.hu) található összes grafikai és technikai szerkezet, megjelenítés megvalósítási módozatai, valamint a termékekre, Cégünkre vonatkozó összes adat, leírás illetve kép az ezen oldalakon látható formában a sys-power.hu tulajdonát képezi. A jogtulajdonos hozzájárulása nélkül ezek felhasználása a szerzői jogok megsértését jelenti és jogi következményeket von maga után.

A www.sys-power.hu -ra való hivatkozás során tilos úgy linket elhelyezni, hogy az valamely más oldal részeként jelenítse azt meg. Minden más esetben az oldalunkra mutató link elhelyezéséhez hozzájárulunk.
 

Egyéb feltételek


A sys-power.hu webshop-ban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. a sys-power.hu -t nem terheli felelősség, ha bármilyen működési hiba van az internetes hálózatban, ami megakadályozza a www.sys-power.hu akadálytalan működését és a vásárlást.

A sys-power.hu szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a sys-power.hu nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely látogató rovására történt csalás miatt.

Abban az esetben, ha a látogató bármilyen formában megsérti a vásárlási feltételekben rögzített szabályokat, a sys-power.hu szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját.

A termék szakszerű üzembe helyezését megfelelő óvatossággal, szakember segítségével végezze! A szakszerűtlen üzembe helyezés megvonhatja a termék garanciáját.

A Weboldalon található információk jóhiszeműen kerültek felhelyezésre, azonban azok kizárólag tájékoztató célt szolgálnak, az információk pontosságáért, teljességéért Szolgáltató nem vállal felelősséget.

Az Ügyfél a Weboldalt kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy Szolgáltató nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért a szándékosan, súlyos gondatlansággal, vagy bűncselekménnyel okozott, továbbá az életet, testi épséget, egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősségen túlmenően.

Szolgáltató kizár minden felelősséget a Weboldal használói által tanúsított magatartásért. Az Ügyfél teljes mértékben és kizárólagosan felelős saját magatartásáért, Szolgáltató ilyen esetben teljes mértékben együttműködik az eljáró hatóságokkal a jogsértések felderítése végett.

A szolgáltatás oldalai olyan kapcsolódási pontokat (linkeket) tartalmazhatnak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adatvédelmi gyakorlatáért és más tevékenységéért Szolgáltató nem vállal felelősséget.

Az Ügyfelek által a Weboldal használata során esetlegesen elérhetővé tett tartalmat a Szolgáltató jogosult, de nem köteles ellenőrizni, és a közzétett tartalmak tekintetében a Szolgáltató jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni.

Az Internet globális jellege miatt az Ügyfél elfogadja, hogy a Weboldal használata során a vonatkozó nemzeti jogszabályok rendelkezéseit is figyelembe véve jár el. Amennyiben a Weboldal használatával összefüggő bármely tevékenység az Ügyfél államának joga szerint nem megengedett, a használatért kizárólag az Ügyfelet terheli a felelősség.

Amennyiben az Ügyfél a Weboldalon kifogásolható tartalmat észlel, köteles azt haladéktalanul jelezni Szolgáltatónak. Amennyiben Szolgáltató jóhiszemű eljárása során a jelzést megalapozottnak találja, jogosult az információ haladéktalan törlésére vagy annak módosítására.

 

Cégadatok


Az oldal üzemeltetője a SysInfo Kft.

Adószám: 12364769-2-04 Dél-alföldi Regionális Adó Főigazgatóság
Közösségi adószám: HU12364769
Cégjegyzékszám: 04-09-009284 Gyulai Törvényszék Cégbírósága
A cég statisztikai számjele (KSH szám): 12364769-6202-113-04
Székhely: 5600 Békéscsaba, Jókai utca 23/6.
Fióktelep: 1131 Budapest, Gyöngyösi utca 84. I/2. fsz. 8.
Átvétel: 1131 Budapest, Béke utca 135.

 

Általános Adatvédelmi Rendelet - GDPR (General Data Protection Regulation)

 

Új termékek

 • Toshiba PA3781U-1BRS laptop akkumulátor (Utángyártott) S.TS106.5200.F.LA
  Toshiba PA3781U-1BRS laptop akkumulátor (Utángyártott)
  Cikkszám: S.TS106.5200.F.LA

  MEGNÉZ
  7 795 Ft + Áfa
  9 900 Ft

 • Toshiba PA3820U-1BRS laptop akkumulátor (Utángyártott) S.TS107.5200.F.LA
  Toshiba PA3820U-1BRS laptop akkumulátor (Utángyártott)
  Cikkszám: S.TS107.5200.F.LA

  MEGNÉZ
  7 717 Ft + Áfa
  9 801 Ft

 • 4 USB portos szivargyújtó adapter S.USB4.AA
  4 USB portos szivargyújtó adapter
  Cikkszám: S.USB4.AA

  MEGNÉZ
  1 968 Ft + Áfa
  2 499 Ft

Ajánlott termékek

 • 4 USB portos szivargyújtó adapter S.USB4.AA
  4 USB portos szivargyújtó adapter
  Cikkszám: S.USB4.AA

  MEGNÉZ
  1 968 Ft + Áfa
  2 499 Ft

 • Asus EEE PC 900 netbook töltő (Utángyártott) S.AS102.36.LT
  Asus EEE PC 900 netbook töltő (Utángyártott)
  Cikkszám: S.AS102.36.LT

  MEGNÉZ
  3 779 Ft + Áfa
  4 799 Ft

 • MSI Wind U230 netbook töltő (Utángyártott) S.MS100.40.LT
  MSI Wind U230 netbook töltő (Utángyártott)
  Cikkszám: S.MS100.40.LT

  MEGNÉZ
  4 016 Ft + Áfa
  5 100 Ft